FixxFi
Search
⌃K
🌾

Farming

Oferă lichiditate, fii recompensat

Oferă lichiditate, fii recompensat

Farming-ul permite utilizatorilor care furnizează lichiditate să câștige recompense $FIXX prin depunerea tokenilor LP într-un contract inteligent, cu posibilitatea de a se retrage oricând. Stimulentul este acela de a echilibra riscul de impermanent loss (pierdere impermanentă), care vine împreună cu blocarea lichidității pe Maiar DEX.

Cum putem oferi profituri atât de mari?

În mod realist, nu este pentru totdeauna, recompensele vor fi întotdeauna atractive, dar primii susținători și credincioșii noștri vor fi răsplătiți cel mai mult.
  • Faza incipientă: în faza inițială, o valoare totală blocată (adică TVL) inițial scăzută va oferi furnizorilor de lichiditate timpurii un APR foarte ridicat.
  • Maturitatea ecosistemului: pe măsură ce tot mai mulți oameni se alătură pool-urilor de farming, în timp ce recompensele vor scădea și vor fi distribuite între mai mulți furnizori de lichidități, o mare parte a fondului de lichiditate va facilita schimburile, va reduce slippage-ul și va transforma FixxFi într-un ecosistem financiar echilibrat, autosusținut.
Fiecare pool de farming are propriul său APR, în funcție de cantitatea de tokeni LP, multiplicatorul de recompense și prețul actual de piață al FIXX. APR-urile pot fi, de asemenea, maximizate prin combinarea câștigurilor.