FixxFi
Search
⌃K

Problema pieței

Reparațiile sunt o realitate, dar rareori alocăm un buget pentru ele!
Folosim mașina pentru a merge la serviciu, pentru excursii sau pentru a duce copiii la școală: cu toții ne dorim să trăim într-o casă drăguță, unde totul funcționează bine. Dar cum plătim atunci când trebuie reparat ceva urgent, fără a întrerupe fluxul de bani al gospodăriei noastre?
Salariile nu se aliniază perfect cu nevoia consumatorilor de a cheltui, în special în ceea ce privește lucrurile mari și de urgență. Creditul negarantat sprijină achizițiile, fără a fi nevoie să apeleze la economii și le permite consumatorilor să structureze costul în rambursări gestionabile.
Atunci când un client se trezește nevoit să se confrunte cu o factură de reparație neașteptată, acest lucru poate avea adesea un efect destabilizator asupra fluxului de numerar/economiilor sale, penalizează stilul său de viață, având în același timp un impact negativ asupra dispoziției generale.
  • 100% Cheltuieli neașteptate - Reparațiile sunt neplanificate/nebugetate
  • 32% Șoc monetar - Nu se poate plăti o factură neașteptată de 500 EUR sau mai mult din fluxurile de numerar ale gospodăriilor din UE27
  • 35% nu doar venituri mici - nevoia celor din categoria ABC1 de a se împrumuta pentru o factură neașteptată de 500 EUR sau mai mult, crescând la 46% din valoarea C2DE
  • 25% Reparație amânată - Nu reparați reparația
O mulțime de produse financiare actuale nu sunt utile, cu proceduri învechite necesare pentru a solicita o finanțare, cum ar fi să reaplici de fiecare dată când ai nevoie de finanțare pentru o reparație, dezvăluirea informațiilor sensibile către mai mulți intermediari decât este necesar, punându-le clientilor securitatea în pericol la fiecare pas. Confidențialitatea și securitatea trebuie să țină pasul cu vremurile.
Pentru afacerile din zona de reparații este dificil să satisfaci pe deplin nevoile clientului. Costurile ridicate ale reparațiilor de calitate alungă un client, îl obligă să opteze pentru o soluție parțială sau să-l pună pe client să negocieze prețul. Consecința acestui lucru este o dificultate mai mare în creșterea afacerii și un risc de a pierde clienți.
Ofertele actuale ale băncilor nu sunt potrivite scopului în zilele noastre, cu decalaje lungi între aplicare și momentul aprobării, din cauza birocrației inutile, împreună cu inegalitățile digitale/tehnologice ale băncilor convenționale. Acest lucru subminează scalabilitatea, deoarece există limite teritoriale, iar cererea în creștere nu poate fi satisfăcută.