FixxFi
Search
⌃K

Viziunea Web3

În conformitate cu filosofia FixxFi de a fi un disruptor Fintech, ne propunem să facem același lucru și în Web3, reducând diviziunea off-chain/on-chain și făcând blockchain-ul o parte integrantă a ecosistemului nostru. Scopul nostru pe termen lung este acela de a crea un ecosistem integrat cu soluții și servicii care completează FixxFi, prin îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferind mai multe funcții utilizatorului.
Capacitatea de a utiliza contracte inteligente pentru a crea servicii inteligente și de a folosi blockchain-ul pentru a crea valoare, a păstra un registru public actualizat, va permite FixxFi să se concentreze pe crearea de aplicații descentralizate (dApps). Procesul va fi gradual, încurajând creșterea durabilă. Fiecare implementare va fi atent studiată, cu criterii inserate, și care vor fi compatibile cu serviciile existente.
Problemele pe care FixxFi le abordează ca soluție de utilitate în lumea reală, vor ajuta la atragerea unui număr mare de utilizatori către aplicația mobilă. Acești utilizatori vor fi însoțiți de un parcurs educațional, pentru a înțelege posibilitățile din acest sector.
Aplicația FixxFi va fi punctul de acces pentru toate serviciile viitoare, iar scopul este acela de a crea un ecosistem ușor de utilizat, care poate satisface nevoile chiar și celor mai neexperimentați utilizatori, printr-o interfață/experiență de utilizator (UI/UX) simple, permițându-le să interacționeze cu lumea cripto într-o modalitate simplă și intuitivă. fără a fi nevoie să dețină cunoștințe aprofundate. Acest sistem este auto-sustenabil și îi va alimenta creșterea. În acest fel, FixxFi va avea rolul de poartă între off-chain și on-chain.
Scopul final pentru FixxFi este construirea unui protocol DeFi, care să fie dus pe mai multe blockchain-uri.