FixxFi
Search
⌃K
💳

NFT

Utilitate de ultimă oră

NFT-ul FixxFi este o modalitate inovatoare și descentralizată de a aduce mai multă valoare investitorilor noștri cei mai loiali; prin achiziționarea de tokeni $FIXX din rundele de vânzare de tokeni, investitorii vor obține NFT-uri unice, care vin cu o utilitate de ultimă oră.
Acesta este un NFT cu conexiuni în lumea reală: o abordare inovatoare și descentralizată, care modernizează sistemul tradițional de „dividende”. Fondul va fi comparat cu un procent din profiturile companiei pentru a determina dimensiunea pool-ului și va fi introdus în viitor, pentru a extinde mai întâi serviciul de bază. Deținătorii de NFT-uri vor putea accesa un model de staking exclusiv, în care deținătorii de NFT-uri pot depune NFT-ul oficial FixxFi într-un contract inteligent și pot primi recompense sub formă de token FIXX, care sunt distribuite în funcție de numărul de NFT-uri din staking și a rarității acestora. Alocarea recompenselor de staking (50.000.000 FIXX) ale acestui pool cu ​​stake unic are propriul program liniar de emisie de 1 an, ceea ce înseamnă că nu este împărțită cu niciun alt pool sau fermă.

Distribuția

NFT-ul FixxFi a fost introdus pentru a aduce mai multă valoare investitorilor noștri timpurii și pentru a stimula strângerea de fonduri. NFT-urile sunt împărțite în diferite tipuri și permit deținătorilor să acceseze, în funcție de acestea, diferite servicii și stimulente.
Cu cât investiția este mai mare în timpul vânzării de tokeni, cu atât va fi mai mare și tipul NFT-ului disponibil, pentru a fi inclus în whitelist, pentru o mintare de NFT gratuită.
Pentru a fi inclus în whitelist și a putea minta un NFT gratuit, investitorul FIXX trebuie să achiziționeze tokenul FIXX pe durata vânzării token-ului și, în funcție de investiția făcută, va primi NFT-uri specifice, care sunt cumulative. Criteriul de calificare pentru un NFT este printr-o investiție într-o singură tranzacție unică.
Dețineai peste 500.000 de FIXX pe 18 iulie 2022 la 18:00 UTC? Verificați acest snapshot pentru a afla dacă adresa dvs. este deja eligibilă pentru mint NFT gratuit.
Oferta maximă va fi de 750 de bucăți (nu vor mai fi mintate alte NFT-uri în viitor). În scenariul în care nu sunt mintate toate NFT-urile, restul va fi ars, rezultând o ofertă mai redusă și o cotă și mai mare a veniturilor și recompenselor.
KYC-ul va fi obligatoriu pentru deținătorii de NFT-uri care doresc să împartă cota parte din profitul pool-ului, acest lucru neafectând alte mecanisme NFT. (cumpărare, vînzare, transfer, staking etc.)