FixxFi
Search
⌃K

Soluția de piață

Cum o reparăm?
FixxFi este o platformă de finanțare încorporată cu o aplicație B2B2C (business-to-business-to-consumer).
Finanțarea încorporată permite integrarea serviciilor financiare în companii non-financiare, oferind clientului un acces fără fricțiuni, mai convenabil și mai rapid la tranzacțiile bancare, când și unde au nevoie de ele.
Prin utilizarea serviciilor bancare ca serviciu (BaaS), FixxFi profită de situația din „punctul de reparație”, exploatând inegalitățile digitale ale băncilor convenționale și oferă clienților acces la linia lor de credit aprobată, atunci când au cea mai mare nevoie, prin portofelul lor digital, FixxFi.
FixxFi oferă clienților acces la linia lor de credit printr-un proces de aplicare unică, in mod digital, protejându-le confidențialitatea și securitatea. Clientul își poate personaliza experiența de plată pe care o dorește, prin calculatorul FixxFi pe care îl alege, suma fondului pe care dorește să o folosească și durata în luni, de la 1 la 60, în care intenționează să își desfășoare programul.
USP-ul (unique selling proposition) FixxFi inseamnă că ei oferă o linie de credit care, de fiecare dată când clientul efectuează o rambursare, acesta își recompletează și suma disponibilă pentru credite viitoare. Prin intermediul aplicației, acesta va putea, de asemenea, să aleagă unde să folosească serviciul, prin directorul din aplicație al partenerilor de afaceri de reparații ai FixxFi, care afișează locația acestora, precum și funcțiile de navigare.
Partenerilor de afaceri, FixxFi le permite să presteze un serviciu profesional și să fie compensați în mod corect. Fiind partenere ale FixxFi și permițând clienților să-și folosească linia de credit, companiile de reparații vor atrage o nouă bază de clienți, precum și consolidarea relațiilor lor existente cu clienții, ceea ce va duce la creșterea afacerii.

Card de credit vs FixxFi

Cel mai frecvent feedback pe care îl primim este „dar poți să-ți folosești cardul de credit”. Acesta tinde să provină de la persoanele în vârstă, cu venituri medii, care au în general o limită de credit bună și un venit pe măsură. Facturile de reparații inseamnă, în general, cheltuieli mari, iar utilizarea unui card de credit doar amână sau întârzie efectuarea plății până luna următoare. Dacă suma totală restantă nu este achitată în întregime, aceasta devine datorie pe cardul de credit, cea mai scumpă formă de împrumut.
Chiar dacă un furnizor de carduri de credit oferă un plan de plată, acestea sunt adesea pe termen scurt, ceea ce face ca ratele să fie imposibil de gestionat pentru unele gospodării. Acest lucru, plus faptul că utilizarea cardurilor de credit este în scădere în rândul generației mai tinere.